fbpx skip to Main Content

FinNuclear on Suomen ydinenergia-alan yhdistys, jonka tehtävä on edistää yritysten valmiuksia osallistua toimialan tarjoamaan liiketoimintaan kotimaassa ja ulkomailla. FinNuclearilla on kansallinen rooli ydinenergia-alan osaamisen viennin edistämisessä ja se tekee yhteistyötä myös kansainvälisten organisaatioiden kanssa. Liiketoimintayksikkö FinNuclear Oy tuottaa osan yhdistyksen palveluista.

Haemme yhdistykseen Toiminnanjohtajaa, joka vastaa yhdistyksen ja sen omistaman osakeyhtiön hallinnosta, toiminnasta ja sen kehittämisestä. Toiminnanjohtaja osallistuu yhdistyksen hallinnoimiin hankkeisiin ja FinNuclear Oy:n kautta tuotettaviin palveluihin.

Toiminnanjohtaja toimii moottorina suomalaisen ydinenergiateollisuuden yhteistyön tiivistämisessä, projektitoiminnan ylösajamisessa ja suomalaisen alan osaamisen tunnettuuden kasvattamisessa kansainvälisillä markkinoilla.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, sujuvaa englannin kielen taitoa, hyvää yhteistyökykyä ja esiintymis- ja matkustusvalmiutta sekä asiakaslähtöistä palveluasennetta. Arvostamme ymmärrystä ja kokemusta ydinenergia-alasta ja siihen liittyvästä teollisesta toimintaympäristöstä sekä projektinhallinnan tuntemusta.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen toimenkuvan, joustavat työajat, mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen mielenkiintoisissa työtehtävissä sekä kansainvälisen näköalapaikan ydinenergia-alalle.

Sijainti: Pori/Helsinki + etätyömahdollisuus

Lisätietoja puhelimitse:

040 506 5021, Tarmo Pipatti, FinNuclear ry hallituksen puheenjohtaja

Pyydämme hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen tarmo.pipatti@gmail.com. Viimeinen hakupäivä on 27.3.2023